Domáci kurz prípravy talianskej kuchyne
- Dostupnosť: Skladom
- Výrobca: DR
- Kód produktu: 4442
-
99.60€
- Bez DPH: 83.00€
Že nemôžete do reštaurácie na dobré talianske jedlo? Nezúfajte a pripravte si výborné talianske menu doma na súkromnom online kurze varenia talianskej kuchyne. Jednoduchšie už to nejde. Profesionálny kuchár Martin Kollár vás krok za krokom povedie a vy si pod jeho vedením pripravíte podľa svojho výberu buď úžasné krémové risotto, chrumkavú pizzu alebo chutné domáce cestoviny s rôznymi omáčkami. Stačí si rezervovať čas, nakúpiť podľa zoznamu, zapnúť videohovor a varenie v pohodlí vašej kuchyne môže začať. Martin Kollár v gastronómii pôsobí cez 10 rokov, vyskúšal si varenie doma, ale aj v zahraničí a poznať ho môžete skrz koncept Zemiaky z pahreby či Môj krajec chleba.
REGIÓN: Celá SR, DOBA TRVANIA: 3 až 4 hodiny, POČET OSÔB: 1, ŠPECIFIKÁCIA: Talianska klasika
Menu kurzu:
- Bruschetta s domácim bazalkovým pestom - bazalkové pesto s píniovými orieškami, parmezánom a kvapkou olivového oleja podávané na chrumkavej bruschette,
- Minestrone - Tradičná zeleninová polievka posypaná parmezánom podávaná s chrumkavým toastom,
- Vlastnoručne vyrobené talianske cestoviny na každú príležitosť - Tagliatelle, Farfalle, Raviolli,
- Domáce ravioli plnené špenátom a ricottou - plnené cestoviny, ktoré pohladia dušu aj chuťové bunky každého gurmána,
- Omáčky k domácim cestovinám - Al arabiata a smotanovo-hríbová, paradajková omáčka dochutená bazalkou s parmezánom a jemná krémová dubáková omáčka,
- Panna cotta - jednoduchý sladučký smotanový dezert.
Všeobecný program zážitku
Milujete Taliansko a už sa vám cnie za domácimi cestovinami, či voňavej a chrumkavej pizze? Profesionálny kuchár Martin Kollár vás rád naučí, ako si tieto pokrmy pripraviť jednoducho doma. Po vybraní konkrétneho kurzu a zarezervovaní času dostanete potrebné inštrukcie, aké ingrediencie nakúpiť, aby vám na kurz nič nechýbalo, aké pomôcky na varenie si pripraviť v kuchyni a čo si nachystať tesne pred kurzom. Súkromný kurz varenia talianskej kuchyne trvá 3-4 h a prebieha online cez videohovor, cez ktorý ste s Martinom neustále v kontakte, môžete živo diskutovať a pýtať sa na všetko, čo vás pri varení napadne.
Čas
3 až 4 hodiny
Podmienky
V cene kurzu nie sú zahrnuté suroviny. Každý účastník obdrží inštrukcie s podrobným časovým plánom a potrebným vybavením a taktiež aj recept s postupom.
Vhodné len pre osoby od 18 rokov. Kurz je vhodný pre začiatočníkov aj pokročilých.
Počet účastníkov
Zážitok je vhodný pre 1 osobu. Počet účastníkov nie je obmedzený.
Diváci
Diváci môžu byť prítomní.
Sezóna
Celoročne.
Rezervácia termínu
Rezerváciu je nutné urobiť 14 dní vopred.
Ostatné informácie
Po dohode so šéfkuchárom je možnosť varenia pre alergikov i pre ľudí s potravinovými intoleranciami.
PLATNOSŤ POUKAZU 12 MESIACOV
Platnosť poukazu je 1 rok, teda celých 12 mesiacov od jeho zakúpenia.